Ulei Esential Myrrh

50,00 lei

Livrare prin curier,  oriunde in Romania
Ridicare personala din Bucuresti, Strd.Baratiei 48
O gama variata de produse calitative
Suport telefonic  0755166620 / 0730072804

Ulei Esential Myrrh

 

Uleiul esențial de Smirnă sau Mir se extrage din rășina arborelul Styrax Tonkinensis, originar din Yemen, Somalia. Rășina se obține prin încălzirea trunchiului de copac. Uleiul a fost folosit și prețuit încă din antichitate datorită proprietăților sale medicinale, cosmetice, aromatice și spirituale. În creștinism, Mirul, Tămâia și Aurul au fost cele trei daruri oferite micuțului Isus de către cei trei magi. Era folosit de atunci pentru echilibrarea energiilor, iar acum se folosește mai ales pentru eliberare spirituală, introspecție și echilibrare, dar și pentru liniștea psihică. Este asociat cu sărbătoarea de Crăciun și e folosit de foarte multe ori alături de uleiul esențial de Tămâie; acestea se completează armonios împreună.

 

Notă de Bază

Aroma sa e mult mai plăcută față de cea a rășinii, însă e și mai intensă. Este o aromă lemnoasă, pământie și ușor balsamică. Merge de minune în blenduri cu intenție spirituală sau meditativă, fiind un ulei protector și încălzitor.

 

Beneficii

• Ajută toate tipurile de ten, fiind eficient în combaterea ridurilor și regenerarea pielii

• Se recomandă în cazul tenului uscat, cu coșuri sau iritații

• Se recomandă în cazul crăpăturilor de pe picioare sau mâini, psoriazis sau dermatite

• Cicatrizează, tratează infecțiile, reduce mâncărimea în cazul mușcăturilor de insecte

• Relaxează și calmează, se recomandă în combaterea șocurilor emoționale și anxietăților

• Tratează insomniile, se folosește în timpul meditației, ajută la introspecție și regăsirea sinelui

• Efect tonic, stimulator, tratează infecțiile respiratorii, răcelile, bronșitele, durerile de gât și boli gingivale

• Calmează mintea și aduce liniște sufletească.

 

Note de baza

Notele de baza sunt cele mai longevive, dureaza mult – pana la cateva zile, si sunt cunoscute ca fiind fundatia unui blend.

Aroma puternica a bazei isi lasa amprenta asupra blendului. Exemple de note de baza sunt uleiurile rasinoase, santal, cedru, patchouli sau tamaie.

Aceste note formeaza impreuna buchetul unui blend. Pentru ca buchetul unui blend sa fie echilibrat este necesara respectarea proportiei 3-2-1.( 3 top, 2 mijloc, 1 baza)

 

• Origine: Africa, India, Oman, Etiopia, Somalia, Yemen, Arabia Saudita

• Tara de provenienta: India

• Nume latin: Commiphora myrrha

• Familia botanica: Burseraceae

• Principalii compusi chimici: furanoeudesma-1, 3diene, curzerene, lindestrene.

• Metoda de extractie: distilare cu aburi

• Partea plantei din care se extrage uleiul esential: rasina

• Efect: util in tratarea rănilor, acneei și in prevenirea infecțiilor; Antioxidant, antiparazitar, antibacterian, antifungic si antiinflamator; Este folosit des in meditatii pentru conectarea planului fizic cu cel spiritual, echilibreaza

• Uleiuri compatibile: Lavanda, Santal, Frankincense, Cedar, Lamaie, Palmarosa, Patchouli, Rose, Rosewood, Tea Tree, Thyme.

 

• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic

• Grad terapeutic / 100% pur

• Cantitate: 15m

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei Esential Myrrh”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *